Technische Tekenservice


Technisch tekenwerk

Wij zijn gespecialiseerd in professioneel CAD- tekenwerk. Hiervoor bieden wij u een breed scala aan technisch tekenwerk voor bijvoorbeeld uw productieproces, bedrijfsvoering, projecten, commerciële ondersteuning etc.

Zoals producttekeningen, flowschema's (P&ID), plattegronden, installatiehandleidingen e.d.

Van samengestelde producten kunnen we naast het ontwerp desgewenst een exploded view maken hetgeen de onderdelensamenstelling en opbouw verduidelijkt.
Ook technisch commercieel tekenwerk voor uw verkoopondersteuning, in presentaties, aanbiedingen, offertes, prijslijsten, brochures, website e.d. kunnen wij voor u realiseren.
Wij verzorgen tevens tekenwerk voor uw nieuwe producten of onderdelen (prototyping), indien gewenst direct gereed gemaakt voor een koppeling aan een 3D-printer of CNC-machine. 
Graag denken we met u mee bij het ontwikkelen en uitvoeren al van uw plannen waar tekenwerk aan te pas komt.
Kortom, BlueSupply Tekenservice is sterk in al uw technisch tekenwerk.  

Machinekoppelingen

Het maken van tekeningen heeft meestal een breder doel dan alleen de tekeningen zelf. Als bijvoorbeeld producten eenmaal definitief in 3D zijn uitgewerkt, dan zullen zij daarna voorbereid worden voor de productie. Bij het gebruik van machines is het vaak wenselijk om een rechtstreekse koppeling tussen de machine en de tekening te realiseren. Wij kunnen, in overleg met de machineleverancier of uw interne deskundige op dit gebied, leesbare bestanden verzorgen voor machines zoals plasmasnijmachines, CNC-machines, 3D-printers etc. Kortom, BlueSupply Tekenservice is ook sterk in tekening - machine koppelwerk.

Schaalbaar maken

Voor bepaalde toepassingen is het wenselijk dezelfde producten of productsamenstellingen in verschillende maatvoeringen aan te bieden.
Bij gebruik van de producttekening, voor zowel technische- als commerciële toepassingen, wil men deze uiteraard bij voorkeur met de juiste maatvoeringen kunnen reproduceren. Voor dit soort toepassingen is het handig een schaalbaarheidsbestand op te laten bouwen, waarmee de gebruiker zelf de gewenste maatvoeringen kan instellen.
Wij kunnen deze schaalbaarheidsbestanden opbouwen. Hiermee kunt u in de praktijk veel tijdwinst en financieel voordeel behalen, omdat voor het betreffende product, de benodigde maatwerktekeningen kunnen 
worden voorkomen. 

Kortom, BlueSupply Tekenservice is ook sterk in het op maat schaalbaar maken van uw tekenwerk.

Aanvullende diensten

Tekenwerk staat nooit op zichzelf. Met het uitbesteden van uw tekenwerk wilt u altijd een doel bereiken.
Een nieuw product ontwikkelen, producten promoten, voldoen aan gestelde eisen, nieuwbouw of verbouwen van uw pand zijn enkele voorbeelden hiervan.

Wij bieden naast ons technisch tekenwerk verschillende aanvullende diensten aan zoals het maken van machinekoppelingen, het ontwerpen van prijzenlijsten, het inhoudelijk vullen van websites, het maken van handleidingen, het inmeten van objecten, het verzorgen van berekeningen, het verzorgen van vergunningen, het maken van objectfotografie en het u bijstaan met advies.
Onze aanvullende diensten zijn altijd op maatwerk gestoeld en zeker niet beperkt tot voorgaande opsomming. Bespreek daarom uw wensen met onze experts en wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Kortom, BlueSupply Tekenservice is ook sterk in aanvullende diensten van uw tekenwerk.