Over BlueSupply Tekenservice

BlueSupply Tekenservice is een jong en onafhankelijk tekenbureau die met een frisse blik, naast de specialiteit bouwkundig CAD tekenwerk, ook algemeen technisch CAD tekenwerk van diverse aard aanpakt. Hierbij leveren we  2D- en 3D CAD tekenwerk met gelieerde diensten op maat, waarmee we onze klanten ontzorgen en helpen bij het behalen van hun doelen.

Met een bouwkundige- en technische achtergrond is vanaf 2010 met teken- en ontwerpwerkzaamheden gestart vanuit Tebocom, waarna eind 2016 BlueSupply Tekenservice  door ons is opgericht met als doelstelling nog beter full-service tekenwerk voor onze opdrachtgevers te kunnen leveren.  
Wij werken, met het oogpunt op efficiëntie, het liefst in directe samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij de focust ligt op korte lijnen, transparantie, timing en de juiste functionaliteit van de opdracht. Door een efficiënte aanpak in een prettige samenwerking houden we de kosten laag en dragen we optimaal bij aan het succes van het project van de klant.
Bij de uitvoering van onze werkzaamheden zijn betrouwbaarheid, creativiteit, deskundigheid, innovatie en duurzaamheid de sleutelwoorden om te komen tot het hoogste resultaat in kwaliteit en tevredenheid van onze klanten.  "Wij doen gewoon een stapje meer!" Technologische ontwikkelingen leveren ons constant uitdagingen voor toepassingen. Met onze service doen we alles wat in ons vermogen ligt om hiermee tekenafdelingen van relaties productiever te maken, zodat zij er alles uit kunnen halen wat er in zit.  

Wij verwelkomen u graag.  
Marcel van den Berg (links) en Richard van den Berg (rechts).