Onze diensten

Technisch tekenwerk

Wij zijn gespecialiseerd in professioneel CAD- tekenwerk. Hiervoor bieden wij u een breed scala aan technisch tekenwerk voor bijvoorbeeld uw productieproces, bedrijfsvoering, projecten, commerciële ondersteuning etc.

Zoals producttekeningen, flowschema's, plattegronden, installatiehandleidingen e.d.

Van samengestelde producten kunnen we naast het ontwerp desgewenst een exploded view maken hetgeen de onderdelensamenstelling en opbouw verduidelijkt.
Maar ook uw vluchtplannen, ontruimingsplattegronden en brandveiligheid overzichten voor de bedrijfspanden kunnen door ons worden opgetekend. En technisch commercieel tekenwerk voor uw verkoopondersteuning, in presentaties, aanbiedingen, offertes, prijslijsten, brochures, website e.d.
Wij verzorgen tevens tekenwerk voor uw nieuwe producten of onderdelen (prototyping), indien gewenst direct gereed gemaakt voor een koppeling aan een 3D-printer of CNC-machine. 
Graag denken we met u mee bij het ontwikkelen en uitvoeren al van uw plannen waar tekenwerk aan te pas komt.
Kortom, BlueSupply Tekenservice is sterk in al uw tekenwerk.  

Bouwkundig tekenwerk

Wij verzorgen voor elke bouwfase het bouwkundig tekenwerk, zowel in AutoCAD 2D als in 3D.
Alles wordt op een vakkundige manier getekend, rekening houdend met uw wensen of die van uw klant, de kosten voor de uitvoering en de regelgeving in het bouwbesluit.
U kunt bij ons terecht voor het tekenwerk van zowel nieuwbouw als voor het verbouwen van een bestaand pand. Zo ook voor locatiestudie tekeningen, bouwaanvraag tekeningen, ontwerptekeningen, bestektekeningen, werktekeningen, detailtekeningen en alles wat nog meer nodig is om een bouwproject optimaal te kunnen realiseren.
Maar ook ten behoeve van de verkoopfase kunnen we de indelingstekeningen, gevelaanzichten, plattegronden, splitsingstekeningen e.d. voor u verzorgen.
Het inmeten en maken van revisietekeningen, eventueel van papier omgezet naar digitaal behoren ook tot onze werkzaamheden, net als vluchtplannen, ontruimingsplattegronden, brandveiligheidoverzichten e.d.
Kortom, BlueSupply Tekenservice is sterk in al uw bouwkundig tekenwerk.  

2D en 3D Impressies

Mensen zijn van nature visueel ingesteld. Een afbeelding zegt vele malen meer dan een uitgebreide omschrijving. Zeker als u hierin direct de details goed kan onderscheiden. BlueSupply is voor u de impressiespecialist. Door middel van 2- en 3D impressietekenwerk verzorgen wij duidelijke en tot in het fijnste detail uitgewerkte presentaties voor u en uw gesprekspartner.
Onder andere, maar niet beperkt tot, kunnen wij uw producten, prototyping, procestekeningen, beursstand, onroerend goed e.d. in een 3D impressie uitvoeren. 
Kortom, BlueSupply Tekenservice is ook sterk in al uw 2- en 3D tekenwerk. 

Bewerken foto’s

Foto’s zijn momentopnamen en nagenoeg nooit ideaal om één op één direct te gebruiken. Om deze foto’s optimaal te maken voor bijvoorbeeld uw presentaties, aanbiedingen, offertes, prijslijsten, brochures, website etc. is het vaak gewenst om een aantal details aan te passen om zodoende een ideale afbeelding te verkrijgen.
Wij verzorgen het bewerken van foto’s volledig tot op het door u gewenste detail. 
Zo is het soms wenselijk om op machines of in de bouw een uitbreiding of aanpassing op een foto van de bestaande situatie aan te geven, zodat de nieuwe situatie met deze uitbreiding of aanpassing gevisualiseerd kan worden. Maar ook kunnen we objecten bijvoorbeeld in verschillende kleuren aanpassen waardoor het resultaat van de kleurkeuze direct zichtbaar wordt. Met deze mogelijkheden kunnen bepaalde zaken voor de definitieve uitvoering veel beter worden ingeschat.
Desgewenst verzorgen wij tevens de objectfotografie voor u. Het voordeel hiervan is dat de focus en de kwaliteit op de basisfoto’s direct tijdens de opname kan worden geoptimaliseerd voor het einddoel van de opdracht. Informeer gerust naar onze mogelijkheden.
Kortom, BlueSupply Tekenservice is ook sterk in de bewerking van uw fotowerk

Digitaliseren tekenwerk

Dat tekeningen digitaal worden gemaakt is in de moderne tijd heel gewoon. Maar in het verleden is veel alleen op papier uitgewerkt omdat digitaal nog niet voor handen was, of nog niet werd gebruikt.
Wij kunnen het omzetten van dit soort tekeningen naar digitale versies voor u verzorgen.
Vaak zijn van de oudere objecten geen digitale tekeningen aanwezig. De papieren exemplaren hiervan dreigen, vooral na intensief gebruik, op termijn onleesbaar te worden en te vergaan.
Soms komt het ook voor dat de tekeningen in het verleden wel digitaal zijn gemaakt maar dat de bestanden hiervan niet meer ter beschikking zijn. Ook dan kunnen wij de papieren exemplaren voor u omzetten naar nieuwe digitale versies.
Bij het omzetten van tekeningen naar een digitale uitvoering kunnen we tevens direct de eventuele wijzigingen opnemen, zodat de nieuwe digitale tekeningen weer een up to date basis vormen voor de toekomst.
Kortom, BlueSupply Tekenservice is ook sterk in het digitaliseren van uw tekenwerk.

Machinekoppelingen

Het maken van tekeningen heeft meestal een breder doel dan alleen de tekeningen zelf. Als bijvoorbeeld producten eenmaal definitief in 3D zijn uitgewerkt, dan zullen zij daarna voorbereid worden voor de productie. Bij het gebruik van machines is het vaak wenselijk om een rechtstreekse koppeling tussen de machine en de tekening te realiseren. Wij kunnen, in overleg met de machineleverancier of uw interne deskundige op dit gebied, koppelbestanden verzorgen voor machines zoals plasmasnijmachines, CNC-machines, 3D-printers etc.
Kortom, BlueSupply Tekenservice is ook sterk in tekening - machine koppelwerk.

Schaalbaar maken

Voor bepaalde toepassingen is het wenselijk dezelfde producten of productsamenstellingen in verschillende maatvoeringen aan te bieden.
Bij gebruik van de producttekening, voor zowel technische- als commerciële toepassingen, wil men deze uiteraard bij voorkeur met de juiste maatvoeringen kunnen reproduceren. Voor dit soort toepassingen is het handig een schaalbaarheidsbestand op te laten bouwen, waarmee de gebruiker zelf de gewenste maatvoeringen kan instellen.
Wij kunnen deze schaalbaarheidsbestanden opbouwen. Hiermee kunt u in de praktijk veel tijdwinst en financieel voordeel behalen, omdat voor het betreffende product, de benodigde maatwerktekeningen kunnen 
worden voorkomen. 

Kortom, BlueSupply Tekenservice is ook sterk in het op maat schaalbaar maken van uw tekenwerk.

Aanvullende diensten

Tekenwerk staat nooit op zichzelf. Met het uitbesteden van uw tekenwerk wilt u altijd een doel bereiken.
Een nieuw product ontwikkelen, producten promoten, voldoen aan gestelde eisen, nieuwbouw of verbouwen van uw pand zijn enkele voorbeelden hiervan.

Wij bieden naast ons technisch tekenwerk verschillende aanvullende diensten aan zoals het maken van machinekoppelingen, het 3D printen van prototypes, het ontwerpen van prijzenlijsten, het inhoudelijk vullen van websites, het maken van handleidingen, het inmeten van objecten, het maken van berekeningen, het verzorgen van vergunningen, het maken van objectfotografie en het u bijstaan met advies.
Onze aanvullende diensten zijn altijd op maatwerk gestoeld en zeker niet beperkt tot voorgaande opsomming. Bespreek daarom uw wensen met onze experts en wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Kortom, BlueSupply Tekenservice is ook sterk in aanvullende diensten van uw tekenwerk.