BlueSupply is altijd online aanwezig!

Ben je bang dat in deze tijd de geplande verbouwing van je woning of bedrijfspand geen doorgang kan vinden? En denk jij dat een bouwproject stilgelegd moet worden door de maatregelen rondom corona? Deze zorgen zijn ongegrond. BlueSupply biedt al jaren online service aan en in deze blog leggen wij jou uit hoe wij online bouwprojecten uitwerken.

 

Al het Tekenwerk voor elk bouwproject bieden wij op maat aan, maar de onderstaande stappen ondernemen wij standaard bij elk bouwproject.

  

Stap1 De klant neemt telefonisch, via de social media kanalen of per e-mail contact op met BlueSupply.

  

Stap 2 BlueSupply vraagt de klant online de informatie op te sturen. Dit kunnen bestaande tekeningen, berekeningen, foto’s en overige belangrijke bouwkunde informatie zijn.

  

Stap 3 Na het ontvangen van deze informatie bekijkt BlueSupply de mogelijkheden voor de klant. Via Google Maps en Streetview bekijken wij de ligging van het gebouw.

  

Stap 4 Wij maken digitaal een offerte aan voor de klant. Als nodig wordt deze offerte in een telefonisch (video)gesprek met de klant toegelicht. Bij akkoord van beide partijen gaan we aan de slag!

  

Stap 5 Via digitale Cad- tekenprogramma’s maken wij de gevraagde tekeningen. Ons aanbod is zeer divers in 2D en 3D-tekenwerk.

 

 Stap 6 De digitale tekeningen worden (in PDF) opgestuurd naar de klant. Vanaf daar wordt het werk overgenomen door de aannemers.

 

Ook in deze tijd van corona maatregelen gaat het werk van BlueSupply onverminderd door. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van de ondernemers van BlueSupply. Wij hopen u binnenkort -online- te kunnen verwelkomen!